• Bestel voor 18:00 uur, dezelfde dag verstuurd
  • 3-5 jaar garantie
  • 14 dagen zichttermijn

LED panelen 60x60cm Standaard lichtopbrengst

6
LED panelen met het formaat 60x60cm. Deze lichtbakken van LED passen direct in een systeemplafond met een 60x60cm raster. De exacte maat van de 60x60 LED panelen is 595x595mm. Rondom een LED paneel zit een aluminium rand. De aluminium rand zorgt ervoor da
Lees meer
Sorteren op:
Aanbieding
Aanbieding
Aanbieding

LED panelen bestaan er in verschillende maten, kleuren en lichtopbrengsten. LED panelen met een standaard lichtopbrengst zijn LED lichtbakken die minstens net zoveel licht geven als bestaande armaturen van niet LED. Alhoewel de lichtopbrengst minimaal hetzelfde is van een conventionele TL-bak en een LED paneel 60x60cm met een standaard lichtopbrengst, verbruikt een LED paneel maar 40W en een ouderwetse TL-bak met vier TL buizen minimaal 80W. Door verouderde TL buizen te vervangen door een LED paneel 60x60cm is een directe energiebesparing van 50% te realiseren. 

LED panelen met een standaard lichtopbrengst geven circa 3600 Lumen en verbruiken 40W. Waar er voorheen gekeken werd naar de wattage van gloei- en halogeenlampen om zo de lichtopbrengst te bepalen, dient er naar het aantal Lumen gekeken te worden bij LED lampen. Niet alleen het aantal Lumen is van belang, maar ook het aantal Lux. Het aantal Lux is een waarde dat de daadwerkelijke lichtopbrengst aangeeft op de werkvloer.

: