Terug

LED Noodverlichting toebehoren en accessoires

Filters

Noodverlichting Toebehoren en Accessoires bij LEDpanelenDiscounter.nl

Optimaliseer uw Noodverlichtingssysteem met Onze Breed Assortiment Accessoires

Bij LEDpanelenDiscounter.nl vindt u een uitgebreid assortiment noodverlichting toebehoren en accessoires om uw noodverlichtingssystemen te verbeteren. Of u nu op zoek bent naar vervangende onderdelen, installatiehulpmiddelen of aanvullende accessoires, wij hebben alles wat u nodig heeft voor een betrouwbare en efficiënte noodverlichting.

Ons Assortiment Noodverlichting Toebehoren en Accessoires

 1. Batterijen en Accu’s: Onze accu's en batterijen, inclusief de 3.2V 1500mAh LiFePO4, zijn ontworpen voor langdurige prestaties en bieden de flexibiliteit om bestaande batterijen uit te wisselen voor continue werking.

 2. Montageframes en Bevestigingsmaterialen: Voor een moeiteloze installatie bieden wij diverse montageframes en bevestigingsmaterialen die geschikt zijn voor zowel inbouw- als opbouwtoepassingen.

 3. Testknoppen en Indicatoren: Voor regelmatige controle van uw noodverlichtingssysteem zijn er testknoppen en indicatoren beschikbaar. Groene LED-indicatoren geven aan dat de unit operationeel is, terwijl rode lampjes waarschuwen voor storingen.

 4. Vervangingslampen: Wij bieden vervangende LED-lampen met hoge lumen efficiëntie en koude witte lichtkleur (6500K), wat zorgt voor uitstekende zichtbaarheid bij stroomuitval.

 5. Inbouw- en Opbouwframes: Speciaal ontworpen frames zorgen voor een professionele afwerking van uw noodverlichting, beschikbaar voor diverse armaturen en omgevingen.

Aanvullende Componenten

 • Oplaadcontrollers: Voor het efficiënt opladen van de accu's.
 • Behuizingen: Beschermende behuizingen voor extra duurzaamheid en veiligheid.
 • Schakelaars en Relais: Voor geavanceerde controle en automatisering van uw noodverlichtingssysteem.
 • Remote Monitoring Modules: Voor monitoring op afstand en real-time statusupdates van uw noodverlichting.
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  LCB LED Europe BV 9.1 / 10 - 21.869 Dit vinden onze klanten @ WebwinkelKeur
  :