Terug

Verzenden

Wij doen zorgvuldig ons best om de LED bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 19:00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

*Als u voor GLS kiest dient u voor 17:00 te bestellen, anders wordt uw bestelling pas de volgende werkdag opgestuurd.

Verzendkosten

DPD verzendkosten zijn €5,95 (voor pakketten onder de 150cm) en €6,95 (voor pakketten 150cm of langer). Verzendkosten zijn afhankelijk van het pakket formaat.

GLS verzendkosten zijn €6,95 (voor pakketten onder de 150cm) en 7,95 (voorpakketten 150cm of langer). 

Gratis voor bestellingen binnen Nederland en België vanaf € 49,- zowel thuis of bij een DPD / GLS pakketshop.

Levertijd

Levering verloopt geheel via DPD tenzij anders aangegeven. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag (ook zaterdag) tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. U ontvangt na uw bestelling van ons een Track & Trace e-mail. Hiermee kunt u uw pakket volgen. 

Heeft u gekozen voor aflevering bij een DPD servicepunt? Houd er dan rekening mee dat uw pakket de eerstvolgende werkdag (ook zaterdag) bij het DPD punt geleverd wordt. Haal het pakket binnen 7 werkdagen op. Mocht dit niet lukken neem dan contact op met het DPD punt, dit om retournering van het pakket en extra verzendkosten te voorkomen.

Bekijk hier alle DPD punten: alle DPD servicepunten

Bekijk hier alle GLS punten: alle GLS servicepunten

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    LCB LED Europe BV 9.1 / 10 - 21.869 Dit vinden onze klanten @ WebwinkelKeur
    :