Terug

Opbouw frames voor LED panelen

Verander een LED paneel van bijvoorbeeld 60x60cm in een opbouw paneel. Een LED paneel is eigenlijk bedoelt voor in het systeemplafond. Door de populariteit van het licht en design door de jaren heen, zijn LED panelen ook zeer gewild als hoofdverlichting i

Filters

Van inbouw naar opbouw
Verander een LED paneel van bijvoorbeeld 60x60cm in een opbouw paneel. Een LED paneel is eigenlijk bedoelt voor in het systeemplafond. Door de populariteit van het licht en design door de jaren heen, zijn LED panelen ook zeer gewild als hoofdverlichting in ruimtes waar geen systeemplafonds aanwezig zijn. Door gebruik te maken van een opbouw frame is een normaal LED paneel om te toveren naar een LED opbouw paneel. Het opbouw LED paneel is hierdoor tegen het plafond aan en zelfs tegen de muur aan te monteren. 

Montage 
Het opbouw frame bestaat altijd uit 4 delen die in elkaar gezet dient te worden. Wij leveren de schroeven en pluggen altijd mee. Hierdoor kan het frame altijd direct compleet gemonteerd worden. Het opbouw frame voor LED panelen is 4 of 5cm hoog, zodat de LED driver op het paneel in het frame geplaatst kan worden. Onze LED panelen opbouw frames zijn gemaakt van aluminium en zijn verkrijgbaar in de kleur wit of onbewerkt aluminium. 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    LCB LED Europe BV 9.1 / 10 - 21.869 Dit vinden onze klanten @ WebwinkelKeur
    :