Terug

LED Railspot GU10 fitting - universeel 3-Fase - Wit

  • Artikelcode: SP563179
  • Op voorraad

€24,95 € 19,95

  • Bestel voor 19:00 uur, dezelfde dag verzonden TooltipAlleen op werkdagen van maandag t/m vrijdag
  • Gratis levering vanaf 49,- euro
  • Retourtermijn van 60 dagen
  • tot 5 jaar garantie
Placeholder9,2

Uit meer dan 32.000 reviews

Productomschrijving

LED Railspot GU10 fitting - universeel 3-Fase - Wit

LED Railspot Wit 3-Fase Universeel GU10 – Flexibele en stijlvolle verlichting voor elke ruimte

Bent u op zoek naar een veelzijdige en energiezuinige verlichtingsoplossing die zowel functioneel als stijlvol is? De LED Railspot Wit 3-Fase Universeel GU10 biedt precies wat u nodig heeft. Deze railspot is ideaal voor het verlichten van winkelruimtes, galerijen, showrooms, en andere commerciële omgevingen waar flexibiliteit en aanpasbaarheid belangrijk zijn.

Uit voorraad leverbaar

Datasheet

Deze LED railspot is direct uit voorraad leverbaar, zodat u snel kunt profiteren van de voordelen van energiezuinige verlichting. Bestel vandaag nog en wij zorgen voor een snelle levering, zodat u direct kunt beginnen met het verbeteren van uw verlichting.

Veelzijdige en aanpasbare verlichting

De LED railspot is ontworpen voor gebruik in een 3-fase railsysteem, waardoor u de verlichting eenvoudig kunt aanpassen en richten naar de gewenste gebieden in uw ruimte. Deze flexibiliteit maakt het een uitstekende keuze voor omgevingen waar de verlichtingsbehoeften vaak veranderen.

Duurzaam en betrouwbaar

Met een levensduur van 17.000 branduren kunt u rekenen op langdurige prestaties zonder frequente vervangingen. Deze LED railspot biedt bovendien een garantie van 2 jaar, wat extra zekerheid biedt voor uw investering.

Compact en stijlvol ontwerp

De LED railspot heeft een strak en modern ontwerp met afmetingen van 56.5 x 121 x 172 millimeter. De witte afwerking zorgt ervoor dat de spot naadloos in verschillende interieurstijlen past, van modern tot klassiek. Het compacte formaat maakt het mogelijk om de spot subtiel te integreren in uw ruimte, terwijl het toch voldoende licht biedt om uw producten of kunstwerken te benadrukken.

Waarom kiezen voor de LED Railspot Wit 3-Fase Universeel GU10?

De LED Railspot Wit 3-Fase Universeel GU10 is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar flexibele, energiezuinige en duurzame verlichting. Met zijn veelzijdige toepassingen, lange levensduur van 17.000 branduren en compacte ontwerp biedt deze railspot alles wat u nodig heeft voor een effectieve en stijlvolle verlichting van uw ruimte. De snelle levering uit voorraad en de garantie van 2 jaar maken dit product tot een betrouwbare en kosteneffectieve verlichtingsoplossing.

Bestel vandaag nog en ervaar de voordelen van deze flexibele en stijlvolle LED-verlichting. Verlicht uw ruimte op een slimme en efficiënte manier met de LED Railspot Wit 3-Fase Universeel GU10!

Specificaties

Specificaties voor: LED Railspot GU10 fitting - universeel 3-Fase - Wit

  • Type lamp LED Railspot
  • Afmeting L121*B56,5*H172mm
  • Voltage 250V AC
  • Fitting GU10
  • Materiaal behuizing Aluminium
  • Bekijk alle specificaties
  • Werkbaar omgevingstemperatuur -20°C / 40°C
  • Garantie 3 jaar

Dit vinden onze klanten

Recent bekeken

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    LED Railspot GU10 fitting - universeel 3-Fase - Wit

    LED Railspot GU10 fitting - universeel 3-Fase - Wit

    24,95 € 19,95

    LCB LED Europe BV 9.2 / 10 - 32.869 Dit vinden onze klanten @ WebwinkelKeur
    :