Terug

LED Wandlamp G9 fitting - Rond - Zwart goud

  • LED Wandlamp G9 fitting - Rond - Zwart goud

  • Artikelcode: SP514959
  • Op voorraad

€ 12,95

  • Bestel voor 19:00 uur, dezelfde dag verzonden TooltipAlleen op werkdagen van maandag t/m vrijdag
  • Gratis levering vanaf 49,- euro
  • Retourtermijn van 60 dagen
  • tot 5 jaar garantie
Placeholder9,2

Uit meer dan 32.000 reviews

Productomschrijving

LED Wandlamp G9 fitting - Rond - Zwart goud

LED wandlamp zwart goud rond G9: stijlvol en efficiënt voor elk interieur

Op zoek naar een stijlvolle en efficiënte wandlamp die zowel een modern als klassiek interieur prachtig aanvult? De LED wandlamp zwart goud rond G9 is een perfecte keuze. Deze lamp combineert een uniek design met hoogwaardige materialen en energiebesparende LED-technologie, waardoor het zowel een esthetische als functionele aanwinst is voor je woning of kantoor. In deze SEO-tekst bespreken we de belangrijkste kenmerken van deze wandlamp, waarom het een slimme keuze is en hoe het gemakkelijk aan te schaffen is via Ledpanelendiscounter.nl.

Datasheet

Elegant design: zwart met gouden accenten

Het design van de LED wandlamp zwart goud rond G9 straalt elegantie en luxe uit. De combinatie van een matte zwarte afwerking met subtiele gouden accenten zorgt ervoor dat deze lamp een tijdloze uitstraling heeft die in elk interieur past. Of je nu een modern interieur hebt of juist houdt van een meer klassieke stijl, deze wandlamp voegt net dat beetje extra flair toe aan elke ruimte. Dankzij het compacte formaat van 101x81x100 millimeter is het een subtiele maar opvallende toevoeging aan je muur.

Het ronde ontwerp maakt de lamp zowel functioneel als decoratief, waardoor het ideaal is voor gebruik in bijvoorbeeld de gang, woonkamer, slaapkamer of zelfs commerciële ruimtes zoals restaurants en hotels. Het past moeiteloos in verschillende ruimtes waar sfeerverlichting gewenst is.

Hoogwaardige materialen en constructie

De LED wandlamp is vervaardigd van hoogwaardig aluminium, wat zorgt voor een robuust en duurzaam product. Aluminium staat bekend om zijn lichte gewicht en sterke structuur, waardoor de lamp lang meegaat zonder aan kwaliteit in te boeten. Dit maakt de lamp geschikt voor langdurig gebruik zonder dat er snel slijtage optreedt.

Met een IP20-certificering is deze lamp geschikt voor gebruik binnenshuis, wat betekent dat het beschermd is tegen stof en geschikt is voor droge ruimtes zoals woonkamers, slaapkamers en gangen. Voor badkamers of buitenruimtes raden we aan om een lamp met een hogere IP-classificatie te kiezen.

Spectrum wandarmatuur met G9 fitting

Deze wandlamp maakt gebruik van de populaire G9 fitting, wat betekent dat je gemakkelijk verschillende G9 LED-lampen kunt gebruiken om de perfecte lichtsterkte en kleurtemperatuur te bereiken. Of je nu kiest voor warm wit licht voor een gezellige sfeer of helder wit licht voor meer functionele verlichting, de G9 fitting biedt je de flexibiliteit om de verlichting aan te passen aan jouw behoeften.

Daarnaast is dit een Spectrum wandarmatuur, wat staat voor hoogwaardige verlichting met een gelijkmatige lichtverdeling. Dit zorgt ervoor dat de verlichting niet alleen functioneel is, maar ook een mooie, zachte gloed verspreidt die de ruimte op een aangename manier verlicht.

Duurzaamheid en energiebesparing

Net zoals andere LED-producten biedt deze wandlamp aanzienlijke energiebesparingen vergeleken met traditionele verlichting. LED-lampen verbruiken minder energie, hebben een langere levensduur en genereren minder warmte, wat bijdraagt aan lagere energiekosten en een kleinere ecologische voetafdruk. Deze wandlamp heeft een levensduur van maar liefst 17.000 branduren, wat betekent dat je jarenlang kunt genieten van betrouwbare verlichting zonder je zorgen te maken over vervanging.

Bovendien wordt deze lamp geleverd met 2 jaar garantie, zodat je verzekerd bent van een duurzame aankoop die jarenlang meegaat. Dit geeft je de gemoedsrust dat je een kwaliteitsproduct in huis haalt.

Eenvoudige installatie en veelzijdig gebruik

De LED wandlamp zwart goud rond G9 is eenvoudig te installeren. Dankzij het compacte formaat en het lichte gewicht van aluminium is het gemakkelijk te bevestigen aan de muur, en de G9 fitting maakt het eenvoudig om de lichtbron te vervangen als dat nodig is. Deze veelzijdige lamp is perfect voor gebruik in verschillende ruimtes zoals:

  • Woonkamers en slaapkamers
  • Gangen en trappenhuizen
  • Eetkamers en keukens
  • Commerciële ruimtes zoals hotels en restaurants

Of je nu een statement wilt maken met een decoratief stuk of gewoon op zoek bent naar functionele sfeerverlichting, deze LED wandlamp past in elke omgeving.

Uit voorraad leverbaar bij Ledpanelendiscounter.nl

Deze LED wandlamp is uit voorraad leverbaar, wat betekent dat je jouw bestelling snel in huis hebt. Ledpanelendiscounter.nl staat bekend om zijn snelle levering en uitstekende service, dus je kunt binnen enkele dagen genieten van je nieuwe verlichting. Bovendien profiteer je van scherpe prijzen en een ruim assortiment aan LED-verlichting voor elk type ruimte en toepassing.

Conclusie: een stijlvolle en duurzame keuze voor jouw interieur

De LED wandlamp zwart goud rond G9 is een stijlvolle en functionele verlichtingsoplossing die zowel esthetisch aantrekkelijk als energiezuinig is. Met een modern design, hoogwaardige materialen zoals aluminium, een lange levensduur van 17.000 branduren en een garantie van 2 jaar, biedt deze wandlamp alles wat je nodig hebt voor betrouwbare en duurzame verlichting.

Of je nu op zoek bent naar verlichting voor je woonkamer, slaapkamer of commerciële ruimte, deze LED wandlamp biedt de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Bestel vandaag nog bij Ledpanelendiscounter.nl en profiteer van snelle levering uit voorraad!

Afmetingen: 101x81x100 millimeter
Levensduur: 17.000 branduren
Garantie: 2 jaar
Materiaal: Aluminium
IP-classificatie: IP20 (geschikt voor binnenshuis gebruik)
Fitting: G9

Specificaties

Specificaties voor: LED Wandlamp G9 fitting - Rond - Zwart goud

  • Type product LED Wandlamp
  • Lengte 101mm
  • Breedte 81mm
  • Hoogte 100mm
  • Diameter -
  • Bekijk alle specificaties
  • Fitting G9
  • Maximale Wattage Max. 7W vervangt Max. 48W
  • IP waarde IP20
  • Kleur behuizing Zwart goud
  • Materiaal behuizing Aluminium
  • Lichtbron inclusief Nee
  • Keurmerk CE
  • Garantie 3 jaar

Dit vinden onze klanten

Gebruikers beoordelingen 5 / 5Dit vinden onze klanten:(2)

  • YB Door Yvonne B. - 03-10-2022 13:09

    5 / 5

    Goeie website, super snelle levering. Kwaliteit, prijs verhouding uitstekend. Prachtige armaturen.

  • RH Door René H. - 30-08-2022 11:28

    5 / 5

    Prima product voor een prima prijs

Recent bekeken

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    LED Wandlamp G9 fitting - Rond - Zwart goud

    LED Wandlamp G9 fitting - Rond - Zwart goud

    € 12,95

    LCB LED Europe BV 9.2 / 10 - 32.869 Dit vinden onze klanten @ WebwinkelKeur
    :