Terug

Verzenden & retourneren

Verzenden

Wij doen zorgvuldig ons best om de LED bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 18:00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€4,95 voor bestellingen binnen Nederland en België onder de €49,-. Aflevering bij een DPD pakketshop (tijdelijk niet mogelijk i.v.m Covid-19 maatregeling/lockdown). 


€5,95 voor bestellingen binnen Nederland en België onder de €49,-. Aflevering bij u thuis of kantoor of bij een DPD pakket shop (ophalen bij DPD pakketshops tijdelijk niet mogelijk i.v.m Covid-19 maatregeling/lockdown).


Gratis voor bestellingen binnen Nederland en België vanaf € 49,- zowel thuis of bij een DPD pakketshop (ophalen bij DPD pakketshops tijdelijk niet mogelijk i.v.m Covid-19 maatregeling/lockdown).  

Levering verloopt via de postbode of DPD. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. U ontvangt na uw bestelling van ons een Track & Trace e-mail. Hiermee kunt u uw pakket volgen. 


Retourneren

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 30 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected]

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 30 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Doet u een aankoop als consument zijnde, dan krijgt u uw volledig aankoopbedrag gecrediteerd. Doet u een aankoop als bedrijf, dan verrekenen wij altijd de door ons gemaakte verzendkosten door aan u. Per pakket bedraagt dit €4,95. Wij zijn helaas genoodzaakt dit te doen, omdat wij de verzendkosten verschuldigd zijn aan de vervoerder. 

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Wilt u uw order gedeeltelijk of geheel retourneren? Dat is geen probleem. Neem dan contact op met ons via [email protected]

In verband met COVID-19: 

Vanaf 15/12/2020 kan het zijn dat u tijdelijk niet uw order kan retourneren i.v.m de nieuwe COVID-19 maatregeling / lockdown. Wij zullen uw retourtermijn uitstellen. 

Als u het product wil retourneren, meld uw retouraanvraag via [email protected] 

Ons retouradres is:

Ledlichtdiscounter.nl 
T.a.v. retouren COVID (uw ordernummer)
De Steiger 30 
1351AB Almere

Retourzendingen zonder ordernummer kunnen wij helaas niet verwerken. Vermeld altijd het ordernummer op of in de doos. Retourkosten zijn voor de kopende partij en worden niet door ons vergoed, tenzij anders overeengestemd. 


Product ruilen?

Wil je je product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met [email protected] Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    LCB LED EUrooe 9.1 / 10 - 19869 Dit vinden onze klanten @ WebwinkelKeur
    :